Husguide

Restaurang, gemensamma konferensrum och reception m.m. Här är vad Navet har att erbjuda.

Förutom kontorsutrymmena på har Navet bl.a. flera olika gemensamma ytor att utnyttja, konst att avnjuta och elcyklar att boka.

Bolagen

Vi är fyra bolag som tillsammans flyttar in i Navet. Mälarenergi, VafabMiljö, Fibra och Mimer.

Entréer

Det finns flera entréer till Navet. För att komma in till ljusgården finns två ingångar, en mot Björnövägen och en mot parkeringen på baksidan av huset. Entréerna in till ljusgården är till för både besökare och medarbetare. Medarbetarna kan ta sig vidare upp till kontoren från ljusgården, antingen via trappor eller hiss, som finns bakom speed gates och kräver passerkort.

För att komma till kontoren utan att gå via ljusgården finns det även två trapphus med hiss på baksidan mot parkeringen. Ingångarna till trapphusen kräver passerkort. Passerkortet behövs även för att komma in på respektive kontor när du väl är på ditt våningsplan. Ljusgårdens öppettider är 7.30–17.

Restaurang – Le Central par Marcel P

I ljusgården ligger vår restaurang Le Central par Marcel P, med tillhörande matsal och lounge. Den har plats för cirka 250 personer. Här serveras frukost, lunch och fika.

Gemensamma konferensrum

Det finns totalt 20 gemensamma konferensrum, på plan 1. Alla är döpta efter konstverk som finns ute i Mimers bostadsområden och prototyper och skisser av verken finns uppställda i de olika konferensrummen. Läs mer under “Konst” längre ner på sidan.

Konferensrummen

Pergola

Sitt ute och jobba i vår pergola. Den finns mitt framför huset på parkeringssidan, precis intill ett parkstråk. Här finns wifi, men ingen el, så se till att datorn är laddad.

Cykelpool

Har du ett möte utanför Navet, varför inte ta cykeln? Navet har en cykelpool tillgänglig för alla medarbetare. Den består av 12 elcyklar, i tre olika ramstorlekar, en cykelkärra samt 12 hjälmar, i två storlekar. Cyklarna finns som resurser i bokningssystemet och nycklar samt batterier hämtas ut i receptionen. Att använda hjälm är eget ansvar, men vi är väl alla ansvarsfulla?

Omklädningsrum

Allmänt omklädningsrum med dusch och toaletter finns att tillgå. Mimer och Mälarenergi har sina egna omklädningsrum, även dem med duschar och toaletter.

Reception

I ljusgården ligger Navets reception. Här anmäler sig besökare och får en besöksbricka. Receptionen sköter även bl.a. de gemensamma konferensrummen och är utrymningsledare för de gemensamma utrymmena.

Receptionen är bemannad måndag kl 7.15–18, tisdag–onsdag 7.30–17 och torsdag–fredag 7.15–17.

Ljusgårdens öppettider är 7.30–17.15.

Receptionen

Konst

På Navet finns dels en sammanställning av Mimers stadsdelskonst, men vi har även ett helt nytt konstverk: Light Stream av David Svensson.

Konstverken

Mimers kundcenter

I ljusgården finns Mimers kundcenter som kommer vara öppet mån–tor 10–17 och fre 10–15.

Mälarenergis kundcenter

Även Mälarenergis kundcenter finns i Navet. Kundcentret är öppet mellan 08 och 16. Anmälan sker i receptionen. På vår hemsida hittar du alla kontaktuppgifter. Om du redan är kund kan du sköta flera av dina ärenden genom att logga in på Mitt Mälarenergi.

malarenergi.se

Mitt Mälarenergi

Runt Navet

I omgivningarna finns det restauranger, träningsmöjligheter och natursköna stråk.

Omgivningsguide