Personalhälsa

En frisk promenad längs ett fint stråk vid vattnet, lyfta skrot på gymmet eller bara en kort vila i tystnad. Här finns olika sätt du kan ta hand om dig själv på.

Personalhälsa är något som är extremt viktigt och varje bolag har sitt sätt att jobba för att medarbetarna ska må bra, både fysiskt och mentalt. Både i och runt Navet finns det olika alternativ för att slappna av, koppla ifrån och röra på sig.

Träning

Ibland är det skönt att komma ut i friska luften eller få svettas lite för att aktivera hjärnan och öka kreativiteten. Det finns ett flertal träningsfaciliteter i närheten. På Sigurdsgatan ligger Factor gym, i Mimerporten finns Actic och Yogalistic och i Kopparlunden hittar du Member 24, Boost Sweden och GYMMET.

Västerås Danscenter på Ängsgärdet erbjuder utöver dans även yoga, pilates och zumba. För dig som vill ha lite mer äventyrlig träning ligger Västerås Klätterklubb också på Ängsgärdet.

Är det bara lite frisk luft du är ute efter finns det ett fint promenadstråk runt Notuddsparken.

Vila, tystnad och avkoppling

Vilrum finns på alla kontor, på samtliga våningsplan.

För de som jobbar aktivitetsbaserat finns det tysta rum och/eller sektioner att sitta i om arbetsplatsen känns högljudd eller stimmig. Det finns även flera små rum för telefonsamtal på samtliga kontor, så att du kan gå undan när du behöver prata i telefon.

Lite lyxigare relax efter jobbet finns både på Kokpunkten och Steam.

Omklädningsrum

Allmänt omklädningsrum med dusch och toaletter finns på plan 2. Mimer och Mälarenergi har sina egna omklädningsrum, även de är belägna på plan 2.